Lördag.

Det är lördag. Jag vaknade vid 8 då min kära sambo började snurra runt som en fisk på kroken bredvid mig. GIck upp, åt frukost, städade, diskade och damsög (jag HATAR när det inte är ordning i alla fall under helgen). Vid tio frågade jag en vän om hon ville promenera en stund. känner mig lite hängig i hela kroppen så jag vill inte åka till gymet. Dessutom är det så fint ute att jag inte orkar stänga in mig på ett gym. 
 
 
Käkade gröt kokt med ett fantastiskt te. Kokosmjölk och kanel blev strösslet på glassen. Nu under eftermiddagen ska jag försöka samanställa enkätundersökningen jag genomfört i en av klasserna på VFU:n. Allt känns lite övermäktigt nu eftersom det är så extremt mycket att göra. 
 
När jag läste igenom enkäterna igår fanns det ett svar på en fråga som var så otroligt kränkande. En av eleverna verkar inte vara en fantast av min undervisning, om man ska uttrycka sig milt. Jag var så ledsen hela eftermiddagen, det mörkade verkligen humöret. Samtlidigt vill jag inte att en persons åsikt ska göra så ont, men det tog verkligen ändå in i hjärtat. Fy tusan. 
 

Kommentera här: