Kettle och korv

Jag har så himla ont i handen. Råkade slita av en av mina otroligt charmiga kettle-valkar idag när jag snatchade. Har ökat i vikter på kettle och kör som minst tio kilo, standard med tolv. Tycler många tjejet fegar lite ibland och harvar runt med de rosa åttakilos-kettlarna fast man egentligen orkar mer. Men såhär kan det se ut när man rkigat hårt. 
 
 
 
Till middag ikväll blev det en klassiker. Men falukorv är inte direkt ett jätteparty livsmedel, om man inte gör som vi idag och köper en med ordentlig kötthalt, då är det kalasbra! Till korven gjorde jag ett mos på blomkål och lite potatis för krämighetens skull. I med kvarg, mjölk och kryddor och servera med grönsaker samt lite dijonsenap. Galet gott! I morogn blir det hemtenta, stan med en vän samt cykle puls. Veckans tyngsta pass både psykist och fysiskt. 
 
 
 

Nördkväll

Igår bestämde jag och min sambo oss för att vi skulle mysa ner oss i soffan, äta fruktsallad, tugga på nötter och titta på Star Wars Episod III. Riktigt nördigt blev det när jag tog fram mitt rosa DS och spelade Pokémon Black 2 samtidigt som vi tittade på TV. Jag har svårt att bara göra en sak samtidigt, haha, så jag gillar att sitta och spela, rita, blogga eller vad som helst samtidigt som jag tittar på TV. 
 
 
Härlig fruktsallad på äpple, apelsin, kiwi och vindruvor serverat med hackade pecannötter och ett hav av vaniljkvarg. RIktigt mumsigt en höstig onsdag som igår. Idag har jag sinnessjuk träningsvärk i hamstrings och glutes (that aaaaaaaass) och idag är det dags för kettlebells följt av coreboll. Sen ska jag kötta klart tentan för att kunna se skräckfilm och njuta av att det är halloween idag. WOOP!
 

Halloween

Någon som kan se vem jag ska vara på halloween?