Party hard

Nu skiter jag i Ana och korkar upp innan vi drar på nyårsmiddag med fina vänner! Jag groggar med Malibu och årets Blossaglögg, tokgott! (Även om det låter helt absurt)
 

 
Har på mig min fina uggla jag fick av min syster innan jag åkte hem. 
 

Kompensationer

 
Hela dagen har varit en enda lång diskussion mellan mig och Ana. "Ät inte nötter", "ät inte ägget i soppan", "skit i näringsdryckerna, du ska ändå äta massor ikväll", "hoppa över melliset, du är inte hungrig!". Tyvärr har jag också lyssnat på henne en del idag. Det blev ingen näringsdryck på förmiddagen, jag var för svag. Det blev en näringsdryck till eftermiddagsmellis nu precis, näringsdrycken som egentligen bara är ett komplement och inte ett mellis. Blir så jävla trött. Men jag orkar inte idag, jag vill bara ta på mig finklänningen, blanda drinkar och njuta av den sista dagen för det här året, jag vill att det här året ska vara över så jag kan börja om igen. Det må vara en klyscha det där med att börja om, men jag behöver det, jag behöver hoppet om att bättre tider väntar runt hörnet. Jag tillåter mig att vara svag idag, bara jag fotsätter kämpa i morgon, för i morgon är det ett nytt år, året då jag bryter mig loss från Ana. 

Recept: broccoli- och blomkålssoppa

Vår lunch blev inte mer spännande än soppa vi hittade i frysen. Men receptet är faktiskt helt fantastiskt och den som gillar krämiga, varma soppor bör verkligen testa detta! 
 
Du behöver:
500 gram broccoli och/eller blomkål (jag blandade)
8 dl vatten 
1 grönsaksbuljongtärning
1 dl matlagningsgrädde
1 paket cremé fráishe 
Salt och peppar
 
Gör såhär: 
Lägg broccolin och blomkålen i en kastrull tillsammans med vatten, buljongtärning och grädde, koka upp och låt grönsakerna bli riktigt mosiga. Ta av från plattan och mixa soppan slät med en mixerstav, sänk värmen på plattan och ställ tillbaka kastrullen. Låt det sjuda och häll nu i cremé fráishen, rör om. Smaka av och krydda tills du är nöjd med smaken. Servera med ett kokt ägg och/eller stekt bacon samt ett mörkt bröd - tokgott!