Energipåfyllning i pluggandet

Efter en lång och förvirrande föreläsning satte jag mig med två studiekamrater och skrev uppsats, pluggade cultural studies och åt lunch. Lunchen innehåll på tok för lite protein, vilket jag faktiskt märkte av när det var dags för mellanmål - jag var vrålhungrig. Jag ska aldrig göra "tonfiskgryta" med en fjärdedels tonfiskburk och resten vitkål igen, det mättade inte ett dugg. 

Efter pluggandet cyklade jag till affären och kom hem i lagom tid för eftermiddagsmellis. Jag bestämde mig för att lyxa till det lite med fruktsallad med äpple, banan och apelsin och rörde ner en tesked ekologiskt jornötssmör i en klick kvarg. Resultatet: krämig och underbar jordnötssmörskvarg med kanelsmakande söta frukter. Yummie!

Mätt (och glad)

 

Kvällens middag bestod av bakad potatis (herrejösses vad längesedan det var jag åt det - och vad gott det var!) med räkor, vitlökskvarg, keso och grönsaker. Ikväll vågade jag mig på ett litet glas julmust också, det var sött men gott. Nu är jag lagom mätt och väldigt belåten och tänker att det här med mat inte är så dumt ändå.