Monsterplugg

Idag har det varit tyst, det beror mest på att jag är lite smått nervös för tentan som äger rum nästa vecka. Och vet ni vart jag far iväg nästa fredag (alltså inte nu på fredag)? Jag och min bästaste lillasyster drar till LONDON! Yeah baby! Det ska bli så otroligt roligt! Jag vill dricka pumpkin spice latte på Starbucks, äta fish and ships, gå på musikal, shopa på Primark och bara glassa runt med den finaste systern man kan ha.  
 
Annars då? Det börjar allt bli kallt här, springer omkring i min tubhalsduk, mysmössa och stickade vantar, älskar verkligen vägen mot vintern. Ni kanske tycker jag är galen som längtar till vintern, men det är min årstid, det är då jag har det som allra bäst!
 
 
 

Cirkusäventyr


Barnslig som jag är blev jag helt överlycklig när cirkusen kom till stan, närmare bestämt Cirkus Scott. Självklart var Oscar en perfekt pojkvän och följde med mig på mitt barnsliga upptåg!


Jag poserade lite med en finfin aferikansk elefant som hette Baby. När jag var liten och pappa tog med mig på cikrus vågade jag inte sitta på den lilla bäbiselefanten utan började skrika och gråta, idag var jag lite mer chill.Oscars enda krav var att få äta sockervadd, så det fixade vi självklart! Jag smakade också, det är ju så mysigt när sockervadden liksom löser upp sig i munnen, hihi! Jag köpte smöriga underbara cirkuspopcorn som jag tuggade i mig under föreställningen. Vad är väl cikrus utan lite sockervadd och popcorn, va?


Hälsade på det här coola sjölejonet, det kanske vore ett bra husdjur?Sist men inte minst chillade elefanterna galet i manegen. Idag har varit en underbar dag!
 
 
 

En fartfylld fredag

Hej hopp och härlig lördag på er! Igår var en underbar dag, hann umgås med mig själv i naturen på en promenad, träffa en fin vän och sedan ta det lite lugnt, laga middag (havrepannkakor, NOM!) innan jag och Oscar drog ner till stan för att träffa några vänner och bowla. En fun fact om mig är att jag tävlat i bowling och tränade i ungefär fyra år. Jag hann bli ganska duktig, spelade med damlaget, kammade hem guld i klubbmästerskapen två år i rad och tävlade nästan varje helg. Jag har egna bowlingklot och har hittills alltid passat på att ta med dem när jag bowlat med vänner. Tyvärr är kloten nu lite för avancerade för att jag ska klara av att använda dem, så igår tog jag för första gången ett vanligt hall-klot. Vad händer? Jag vann hela skiten. HAHA!  
Efter bowlandet stack vi till en mysig liten pub där vi drack öl, skrattade, åt friterade klyftpotatisar doppade i aioli och hade allmänt trevligt. Väl hemma blev det lite yoghurt med granola samt ganska mycket godis (hungern slår ju alltid till med full kraft när man druckit lite alkohol). Känner mig lugn i själen fast jag vet att jag åt alldeles "för mycket" igår och låter det inte hindra mig idag. Vaknade, stack till mitt favoritpass på hela veckan (morgonkettle på lördagar är det bästa jag vet för tillfället) innan jag kom hem, åt frukost och gick till en vän för att dricka kaffe. Ikväll ska jag och sambon äta ute med några bekanta, himla mysig helg med andra ord!