Warrior Princess

Hihi, åh, de senaste dagarna har bara susat förbi! Jag har pluggat hela dagarna, umgåtts lite med Oscar på kvällarna och allting bara flyter på sådär som livet gör. Tänkte ändå ge en liten inblick i någr speciella ljusglimtar, samt visa vad jag hade för mig igår!
 
 
Det har ätits semla! Det är så himla gott ju, förstår inte att jag var så rädd för detta lill bakverk en gång i tiden. Namnam. 
 
Igår morse startade jag dagen med en god grötskål, var nervös och såg mest ut såhär: 
 
 
För jag skulle nämligen ner och tatuera mig!!
 
 
Den första tanken var egentligen att den skulle sitta på skuldran, men magkänslan började pocka på och meddela att om jag ändå ska investera i ett konstverk på  min kropp vill jag kunna visa upp det. Detta är alltså min första tatuering, det självklara motivet var självklart en uggla, en alldeles egen vis vägvisare som är vänlig men bestämd och vittnar om att även om det är mörkt i natten kan man flyga ändå. Kanske klyschigt för vissa, men sant för mig. 
 
 
 
Det tog fyra timmar och jag är så nöjd att jag knappt kan beskriva det i ord. Jag känner bara att den verkligen hör hemma där på armen. Oscar kallade mig för "Xena the Warrior Princess" när jag kom hem. Haha, jag och min kampuggla!
 

Helgmys

I fredags blev det en spontan biokväll med sambo och hans syster. Det blev lite middag innan bion i form av min favoritsallad på cafét precis bredvid biografen. 
 
 
Filmen vi valde var Birman, den var helt i min smak. Skruvad, snyggt filmad, bra musik och en otroligt intressant plot. Gillar filmer man inte riktigt vet åt vilket håll de ska sticka, himla ärligt. 
 
 
Igår var jag och Oscar på "dejt". Det blev middag på ett av de bästa ställena i Linköping - Shin Nori, en japansk restaurang. Vi bestämde oss båda två för att testa varmköket istället för sushi. Dock vändes kvällen åt det något dramatiska hållet när brandlarmet gick då vi just beställt maten. Kul. Vi stod i kylan utomhus i en halvtimme och var så jädrarns hungriga att det var svårt att njuta av maten när varmrätten väl kom in. Men jösses. Laxen verkligen smälte i munnen, det kan vara det godaste jag någonsin ätit i fiskväg. 
 
 
Idag har jag mest bara pluggat ikapp lite literatur som ska läsas till ästa vecka, tagit en promenad, lagat matlådor (qournfärsbolognese med bönpasta), städat, diskat och förbereder mig nu för ett sista träningspass denna vecka - kettlebells!
 
 
 

Planerar

Det är långa dagar nu som sagt. Det gäller att planera sin tid för att man ska hinna med allting på dygnets timmar. Jag gick upp vid 6.30 i morse och susade mot gymet för att klämma in lite benträning innan det var dags för grupparbete vid 10. Blev dock klar tidigare än tänkt då jag stäckte mig i första setet knäböj (alltså, värm upp CONNIE!!!). 
 

Förutom det har jag haft föreläsning samt arbetet med kompletteringen på min uppsats efter opponeringen. Jag varvad det här med att sitta hemma framför bra serier samt lagar vegans fooled pork av jackfruit, DRÖM!