Kritiska ögon

I morse tog jag en fin löprunda runt ett område hör i Linköping, solen sken, jag var lycklig och dessutom kände jag mig så galet snygg innan jag sprang ut. Det händer inte så ofta, men idag var det så. Jag tänkte slänge upp bilderna men sen började jag tveka, eftersom det alltid blir massa kommentarer om hur jag ser ut; antingen tycker folk att jag har gått upp i vikt, ner i vikt, fokuserar bara på utseende och så vidare. Jag hinner aldrig landa i det faktum att JAG känner mig fin, förän någon annan ska vara framme med en pekpinne och berätta "sanningar" för mig. Så om du sitter och himlar med ögonen och tänker att jag minsann fastnat i träningshetsen, eller att jag minsann inte alls är så snygg som jag tror: jag skiter i det. 
 
 
Nya träningstightsen som sitter som ett andra skinn, fantastiskt att springa med, och den nya löpartoppen från Rönisch som också sitter som en smäck. Lyssnade på två podcasts medan jag joggade ocskå, och för någon som undrade så är The Jillian Michaels Show min favoritpod, tätt följt av Fredagspoden och Philip och Fredriks pod - lyssna lyssna!
 
 
Inga magrutor här inte, men jag jobbar som sagt på att bara våga vara den jag är, som jag ser ut och jag gillar faktiskt mig själv. Även om de på enheten kanske tycker att viktutvecklingen är kvar har jag ett eget mission: jag ska försöka lägga på mig några kilon i sommar, mest för att släppa allt vad ångest heter runt kroppen. Det är min kropp och jag är den som lever med den. Jag känner att jag för min egen skull vill gå upp runt 5 kilo för att känna mig trygg och stark i den jag är. Så är läget. 
 

En underbar fredag

Jag vaknade av mig själv (visserligen redan vid åtta, men ändå) och kände mig pigg och glad. Min förmiddag spenderades med att laga en stor frukost, titta på TV inlindad i min favortifilt och sedan lagade jag frukost på sängen åt min trötta sambo. Efter det drog jag på mig mina nya träningskläder och sprang till gymet, körde lite bröst och core innan jag joggade hem igen och fixade lunch. Lyssnade på min favoritpod på vägen och bara njöt av stillheten i stegen, älskar älskar älskar det. Skiter i att ingen förespråkar konditionsträning längre, jag älskar det. 
 
I eftermiddag ska jag och Oscar se Malificent på bio, har längtat ihjäl mig efter den filmen! Ikväll blir det sen tacos, vin och en lugn hemmakväll, det känns så himla fint att bara få vara, andas och ta det lugnt. 
 
 

Fina fisken!

Ni kanske ser att jag bytt design? Jag tyckte att det var på tiden. Bra eller inte, vad tycker ni? Idag har i alla fall varit en fantastisk dag! Började med en jogg innan frukost, drog sedan iväg till skolan för att arbeta med min grupp. Vi blev klara innan lunch, så jag drog till gymet för ett ryggpass som gick riktigt bra! Sedan har jag och Oscar spenderat eftermiddagen tillsammans och shopat lite, jag kom ut från Stadium Outlet med detta:
 
 
Rosa much? Gillar det i alla fall. Funktionskläder i snabbtorkande material från Champion, Rönisch och Craft, himla sköna och jag längtar redan till att testa dem! När vi kom hem lagades middag, nämligen stekt lax, potatis, sparris, grönsaker och tsatziki
 
 
Ikväll ska jag försöka organisera mitt liv lite, om ett tag kommer nämlgigen ett fantastiskt flängande börja äga rum för min del. Det blir mycket resande i sommar men det ska väl gå det också.