Packar, badar och äter frukost

Jag vaknade redan tjugo i åtta och var övertygad om att jag försovit mig, men insåg snart mitt missförstånd och somnade om igen. Halv nio rullade jag ur sängen, började göra frukost och startade ett Vänner-avsnitt (min favoritserie för övrigt). Efter frukost och näringsdryck började jag packa ner kläder och böcker för att spendera helgen hemma hos mor och far, och även en sväng hos mormor och morfar. Jag har inte sett dem sedan julhelgen och saknar verkligen familjen jättemycket nu. Ska bli så fint att få vara med dem igen!
 
 
 
Frukosten för dagen bestod av det vanliga, hade missat att ta upp bär igår, så hallonen fick värmas på, blev lite geggiga och mosiga och det var jättemumsigt. Toppade det hela med pumpafrön (för övrigt - så himla gott!) och testade brödet sambon fick välja den här gången - Guldkorn. Tyckte det var riktigt gott med kalkon, men hade nog varit ännu godare med ost - det får bli nästa steg!
 

Upptagen med livet

Usch, vilken dålig bloggare jag varit idag, inte har jag uppdaterat alls bra. Men såhär har min dag varit i alla fall: i morse gick jag upp jättetidigt, tittade på vänner, åt frukost med tända ljus och sedan cyklade jag till ÄS för ett snabbt möte. Min fina behandlare överöste mig med fina ord och verkligen fick mig att känna hur duktig jag varit. Jag fick se min vikt för första gången sedan december, ligger nu på ungefärliga 60 kilo, känns så jävla bra att det tickar uppåt i lagom takt! Vi pratade även om gårdagens träning (som hon tyckte var en bra start för mig, men jag får inte börja tokträna än, såklart). Sen cyklade jag mot universitetet, pluggade i en och en halv timme innan första seminariet, åt lunch med min studiegrupp, hade ett till seminarie, cyklade till stan med en vän och åt scones (som ni kan se i inlägget under) innan vi gick runt i några affärer. Jag hoppade in på systembolaget och fixade lite fin öl till sambon som klarade en stor tenta. Väl hemma lagade vi mat tillsammans och har nu planterat oss i soffan med varsin öl, lite salta nötter och en skål popcorn. Nomnomnom! 
 
Idag har livet helt enkelt varit för roligt för att pausa för att sitta vid datorn. Nog älskar jag att blogga, men ibland är det skönt att vara en helt normal 22-åring också. Idag när min vän frågade "hur är allt med dig nu?" kunde jag för första gången på länge svara "jättebra!" och verkligen mena det medan jag kletade lemon curd på en scone och tog en jättetugga. Vackra fantastiska liv, jag dör lite!