Chicken Tikka Masala

Ikväll blev det varken pizza, tacos eller annat fredags-aktigt. Men däremot blev det en fantastisk indisk gryta som smakade himmelskt! Chicken Tikka!
 
 
 
Riktigt mustigt och gott med basmatiris och yoghurt till! Klämde även ner några kvistar broccoli, min favoritgrönsak!
 
 

Vilar

Känner mig inte hundra idag, trött och hängig samt otroligt seg i hela kroppen. Därför blir det riktig vilogad i soffan idag. Har varit på stan och köpt ett nytt Whey, smaken Cookies and Crem, tyckte den var klart godkännd. Passade även på att luncha på NH där jag jobbar. 
 
 
Fläsknoisette med ugnsbakad potatis och tomat med en basilika- och tomatsås, nomnom! Sedan cyklade vi hem genom snöstormen och frös halvt ihjäl, roligt som tusan. Har legat i badkaret och läst ett tag, känner mig fortfarande jättehängig. 
 
Från det ena till det andra har det gått fyra veckor på ett nytt träningsupplägg och hittils är det inget fel på formen i alla fall! Dock har jag en axel som krånglar så nu har jag äntligen bokat en tid hos sjukgymnast. Såhär ser det ut för tillfället i alla fall. 
 
 
 

Läser och läser

Herre jäklarns vad mycket jag läser nu. Jag tar ett bad nästan varje dag bara för att få ro i kroppen för läsningen. När jag "bara" ska läsa spritter det liksom i hela mig och jag vill göra vad som helst - nu nu nu. Men jag måste ju faktiskt läsa, det är mitt jobb så länge jag studerar. Men det är rätt trevligt att många av verken vi läser nu finns filmatiserade. Tittar på den fantastiska serien om Fru Marianne nu, och den är faktiskt riktigt bra!