On my way!

Hej hopp! Just nu sitter jag och peppar en födelsedagssittning jag ska gå på! Det ska bli så himla roligt, tyvärr vaknade jag med halsont återigen så jag får se hur tusan jag kommer må i morgon efter kvällens firande. Nåväl, såhär ser jag ut i alla fall
 
 

Tally ho!

Nu drar jag iväg mot gymet för att starta upp kroppen igen efter fem dagars tokvilande. Man kan ju undra då om jag haft ångest för den uteblivna träningen. Nej, inte nämnvärt faktiskt. Det har varit skönt att ligga i soffan, titta på film och nysa. Det är precis vad kroppen behöver - vila. Men nu känner jag mig bara lite tung i huvudet, inget ont i halsen eller kroppen och nu är det dags att mjuka upp mina stela muskler efter att ha legat still så mycket. Såhär glad är jag idag. 
 
 

Förkylningsfixandet

God morgon sötnosar! Idag mår jag mycket bättre och har till och med fått i mig hela min vanliga frukost (har mått så kasst att jag bara kunnat äta gröt utan något till). Igår satt jag i soffan och testade att teckna för hand, föra in i datorn och börja skissa i photoshop. Tänkte visa hur det ser ut hittils! 
 
 
Tog ett jättetrist och gult foto av bilden, orkade inte starta scannern. Det är en väldigt icke politiskt korrekt tomtenisse/tomtenissa. 
 
Såhär såg det ut efter att jag börjat skissa och tagit bort bakgrunden i photoshop. Idag ska jag färglägga och göra  färdigt den. Galet rolig syssa måste jag säga, perfekt att pyssla med när man sitter hemma och är förkyld. 
 
Vad händer idag då? Jo, idag ska jag faktiskt våga mig iväg till gymet för att ta ett lugnt pass för bröst och triceps. Sedan ska jag egentligen bara läsa inför mina föreläsningar nästa vecka (stackars mig, jag måste läsa Hamlet över helgen - tortyr!). Vad gör ni idag? Fick för övrigt en fråga om min behandling, och det var längesedan jag skrev om det, så det dyker upp ett inlägg om det i helgen!