En dag i grottor

Hej hopp! Det är söndag och dessutom mors dag idag. Jag har pratat med min kära mamma och grattat henne. Vi har precis landat hemma igen efter ett fantastiskt roligt äventyr. Jag, Oscar, Andy och Elin åkte ut i skogarna för att utforska grottor utanför Rimforsa. 
 
 
Vi passade såklart också på att dricka kaffe, äta kakor och värma oss vid elden efter att ha kravlat runt under jorden med ficklampor och blivit blöta av de slemmiga klippväggarna. 
 
 
Älskar att vara ute i skogen och extra roligt när man har ett specifikt mål med utflykten. 
 
 
Vi passade på att ta en grott-selfie nere i den största av grottorna. Det var verkligen ingenting för de som har klaustrofobi eftersom vissa passager var otroligt trånga och svårframkomliga. Det var i alla fall otroligt häftigt! Om ni ahr tråkigt någon dag och befinner er på Östgötaslätten kan jag rekommendera ett besök vid Trollegater. 
 
 

Som kugghjul

Den senaste veckan har allting bara lossnat. Som att kugghjulen bara passar och allting går på som ett väloljat maskineri. Jag har fått jobb på en skola i Norrköping. En fulltidstjänst med dans på schemat - det blir ju inte bättre!! Det är högstadie och inter gymnasiet, men det gör mig faktiskt ingenting. Jag har hittat en ny lägenhet jag och Oscar flyttar in i den första Augusti. Då ska jag även skaffa min efterlängtade kaninunge! För att fira mitt nyvunna jobb med dans bokade jag en sal för att borsta av mina danskunskaper. Bjuder på lagom poserande danssalsbilder: 
 
 
 
 
Jag har också avslutat ett år som studentambassadör för Campushallen. Dagen till ära tog jag det finaste jag vet: rosa och rött på mig. Vissa påstår att det skär sig, jag menar att det är det finaste som finns. 
 
 
Jag fick underbar BBQ-marinerad tofu med massa smaskigt till. 
 
 
Här är hela gänget: 
 
 
 

Helgen

Hej hopp hörrni! Jag har landat efter en fartfylld helg här i soffan. I torsdags firade jag och min uppsatskamrat att vi äntligen lämnat in inför opponeringen. 
 
 
Jag åt tofu fried rice på en underbar restaurang här i stan. Uteserveringspremiär dessutom!
 
 
Blev även en mojito och lite öl innan vi begav oss hemåt. På fredagen åkte jag nämligen till Göteborg för att gå på utbildning för STS språkresor. 
 
 
Lyckades även tajma in ett härligt förmiddagshäng med ett gäng fina Frisk & Fri:are från Götet som hade möte hemma hos min bästa vän Ellen. Hon arbetar för Frisk & Fri och jag hjälpte dem att göra små flugor de ska sälja på ett kommande evenemang. 
 
 
På kvällen kom jag hem efter fyra timmar på ett tåg och möttes av en sambo som bjöd på favoritmaten - sushi! Bättre än så kan man knappast spendera en helg.