Favorit i repris

Idag blev det en favorit i repris, vegansk låtsas-pulled pork på jackfruit. Så jävla smarrigt så det är inte klokt! Helt vegansk måltid och förutom en liten kvargburk till mellis har jag idag faktiskt käkat helt veganskt utan att tänka på det. Ekologiskt ocskå, såklart. 
 
 
Serverade med basmatiris (BÄST) och hemgjort hummus med så farligt mycket vitlök att ögonen nästan tåras, samt kokt blomkål och lite annat grönt. 
 
 
Ser ju misstänkt likt ut som kött. Men det är det inte. TIll och med min köttälskande sambo tycker att den här rätten är ätbar. Det är inte första och absolut inte sista gången heller. Men nästa gång ska jag nog göra med mer amerikanska grill-smaker och servera med ett gott bröd. 
 
 

Trött + omotiverad + dålig hårdag + höst = mössa

Ja, idag har jag försökt rädda frisyren genom att locka håret. Katastrof. Mössa på. 
 
 
Har noll ork och lust att ta tag i någonting pluggrelaterat. Jag har verkligen försökt, men jag kan bara inte få ner något på pränt, än mindre få in något i huvudet. Känner mig som världens SÄMSTA student. Jag är fan på upploppet och kan inte ens jogga in i mål, står med håll i sidan och flåsar medan alla andra spurtar. Blä. Pissdag. 
 
 

Hösten

Varvar mysiga hemmakvällar med svettiga pass på gymet. Försöker plugga så mycket som jag borde men tappar motivationen i motgångarna med fonetiken. Det är så jävla trist med fonetik. Det är roligare att träna. 
 
 
Äter massa pumpa. Helst i gröt. Har också hamnat i en kaviar-period. Helst randig med mjukost i. Äter ofantliga mängder mullbär ocskå. 
 
 
Sitter nu i skolan. I ett grupprum och ska köra lite grupparbete. Det är folk överallt och jag märker att jag blir mer och mer stressad i sotuationer med många människor. Känner mig kvävd och orolig. I morgon ska jag till psykologen igen. Det behövs. Har ångest utan anledning. Igen.