Juli - September

Juli
 

Vi hade en fantastisk sommar i år, och trots värmen träffades Dekkadans i danslokalen och övade inför kalasmottagningen som skulle äga rum tidigt på hösten. Vi raidade även rean och köpte matchande kläder. SÅ himla party! 

 
Började arbeta i gruppen rörlig styrka på sommarland och var igång 24/7 där ett tag. Sov, jobbade, åt och upprepade proceduren, det var hårt men roligt!
 
 
Under sommaren levde jag mer eller mindre på olika bulgurgrytor och sallad, som sagt blir jag ett salladsfreak på sommaren eftersom det i år var FÖR varmt för varm mat mitt på dagen, men jag klarade mig bra i alla fall!
 
 
 
Augusti
 

Hängde på Liseberg med en av mina finaste vänner, Ellen. Oscar vann en stjärnvinst åt mig och vi har fortfarande lite choklad kvar i kylskåpet sedan dess, haha!
 

Åkte tillbaka till Linköping och började förbereda nollningen för de nya studenterna. Sedan drog hela kalaset igång och jag hade såhär fantastiskt roligt!
 

Tyvärr kantades även denna månad av en fruktansvärd magsjuka och det är fan det värsta jag varit med om, magsjuka mitt i sommaren. Levde på Yollibox och vitt bröd. 
 


September
 

I september hände en hel massa grejer som var bra, och mindre bra, därför blir det en bildbomb nu! För det första stod Dekkadans åter på Kalas-scenen och vi hade SÅ roligt!
 
 
Jag fastnade i träningshetsen och käkade bara havrepannkakor. Det var dumt. Men gott. Men balans är det bästa. 
 
 
När Oscar fick välja blev det snarare gourmetmat, detta serverades efter Östgötadagarna när vi köpt närproducerade råvaror. 
 
 
Testade Kettlebells för första gången och blev helt nykär!
 
Började för första gången på ett helt år gilla personen i spegeln som tittade tillbaka på mig. Fick även ett extremt besöksrekord på bloggen med denna bild. Är fortfarande stolt. Jag är fantastiskt vacker!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

April - Juni

APRIL
 

 
Startade månaden med en galet rolig temafest med inspiration från Expedition Robinson. Vi tävlade mellan två lägenheter och när alla hade blivit uteliminerade från min och Oscars lägenhet fortsatte festen i huset bredvid - galet roligt!
 
 
Hängde i England i två veckor och fick lära mig att ta livet som det kommer. Släpade hela väskan full med näringsdrycker och kämpade varje dag med att fixa ätandet, men med fyra fantastiska vänner vid min sida gick det som en dans! 
 
 
Till exempel åt jag fish'n'chips inte en, utan två gånger!
 
 
Väl hemma från England fick jag börja träna en gång i veckan, och här finns det första trevande besöket på gymet bevarat. 
 
MAJ
 
 
Tränade en hel del med min älskade sambo, men började genast överträna och äta dåligt. När jag ser tillbaka på maj månad är det mest sallad och soppor som syns på bilderna, skittrist när det finns så jäkla mycket god och mättande mat. 
 
 
Inget ont som inte har något gott med sig dock! Eftersom jag åt så dåligt blev jag för första gången riktigt riktigt dålig dagen efter en utekväll, vilket gjorde att pizzan var ett faktum. Känns ändå som att ett mer normalt förhållande till mat växer fram under våren, även om träningen tog allt för stor del av min tid. 
 
 
En räddning kom i form av ÖverFaddrarna - ÖF! Jag blev uttagen att hjälpa till under nollningen och vi började träggas då och då under våren. 
 
JUNI
 

Det hände mycket bra i juni, tror det är en av månaderna som påverkat mig mest positivt under årets gång. Jag kunde släppa skolan och bara ta det lugnt i en hel månad innan sommarjobbet drog igång!
 
 
Tog min sista ND och var överlycklig för det. Numera kan jag sakna smaken ganska mycket faktiskt, som krämig glass när man fryst den. Med facit i hand räddade också de där näringsdryckerna mig verkligen, jag hade aldrig kunnat gå upp all vikt på egen hand. 
 
 
Hängde med Oscar på landet och levde livet. Sol, fyrhjuling och läsning i gräset stod på agendan. 
 
 
Levde på vattenmelon, vaniljyoghurt med flingor samt äggmackor. I värmen blev aptiten lidande, men blev varken glad eller ledsen för det, det är ju trots allt ganska naturligt att aptiten varierar. 
 


 
Sedan drog jag till min kusin i huvudstaden där vi shopade identiska outfits, åt sushi, dumplings och hemgjord pizza. Det var en underbar månad!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JANUARI - MARS

JANUARI

Hängde mycket på VFU och åt mellanmål på klockslaget. Åt för lite och var hungrig JÄMT. Himla dumt. Styrdes extremt hårt av mitt matschema men vågade liksom aldrig äta något extra. 
 

Åt pizza för första gången på säkert ett år, tyckte det var dags att börja ta tag i mitt liv och äta det jag var rädd för. Hände något hemskt? Nej, inte alls. Gott är det ju också!

 
När jag fikade med mina vänner tog jag alltid en svart kaffe och såg till att tajma det med min ND så att jag inte "behövde" äta något bakverk. Idioti. Dålig start på året. 
 
 
FEBRUARI
 

Skolan tog upp nästan all min tid, men jag började också peppa inför Englandsresan!
 
 
Inser nu när jag går tillbaka i arkivet att jag verkligen tog bilder på ALLT jag åt. Nu för tiden orkar jag inte lägga upp maten snyggt eller för den delen ta en bild på allt jag ska förtära, för egentigen - hur intressant kan en slål frukostgröt bli?
 
 
Februari var den månad då jag för första gången sedan jag blev sjuk bjöd hem mina vänner på middag. Jag undvek länge att äta med andra, men nu vågade jag igen. Vi lagade mat tillsammans och drack vin, det var fantastiskt!
 
 
MARS
 
 
Under mars månad började jag släppa på tyglarna mer och mer. Jag bakade saker som jag faktiskt vågade smaka på, både citronmarängpaj och underbart frasiga macarons!
 
 
Jag åkte även hem över påsk och fick testa på att äta buffé igen, något som jag tidigare haft svårt för, men nu gick det finfint! Jag tror, nu när jag ser tillbaka, att mars månad var otroligt viktig det här året, jag vågade gå ut på stan och äta och släppte mer och mer kontrollen. Här började livet handla om mer än rädsla för mat, och det är jag så glad för att jag började med!