Hemma igen

Idag åkte jag och Oscar till älskade mormor och morfar för att äta lunch med dem innan det var dags för oss att åka hem mot Linköping igen. Det är alltid så mysigt att åka hem till mormor och morfar, det var alltid höjdpunkten när man var liten, och det har minsann inte ändrats med åldern. Om ni läser detta nu ska ni veta hur fantastiska ni är båda två. 

 
 
Nu är vi i varje fall hemma i soffan igen, vi har ätit lite och dricker nu lite öl till På Spåret på SVT play, bästaste grejen att ha två avsnitt kvar efter att ha varit hemma över julen. 

Sista dagarna hemma

I morgon åker vi hem mot Linköping för att på nyår se Hobbit del 3 och sedan åka till Motala för att fira lite med Oscars mamma. Jag har ont i halsen och spenderade gårdagen såhär
 
 
 
Gick dock till affären för lite nötter och annat smaskigt. 
 
 
Idag har jag mått något bättre, så jag tog med hunden ut lite för att ge både henne och mig lite frisk luft. Det såg såhär underbar ut: 
 
 
Sedan åkte jag och Oscar in mot stan för lite sushi-lunch. Fyllda rullar med majonnäs, det hade känts obehagligt för något år sedan, nu ägnar jag ingen tanke åt det, förutom att det är riktigt gott!
 
 
Gjorde även ett riktigt REA-klipp, ett par nya springskor!! Löparskor för pronerande steg (vilket jag har överdrivet mycket av). De har kostat 1200 kronor men kostade mig endast 499! Vilket fynd! Och rosa dessutom!!!
 
 
Sedan drog vi vidare mot Tidaholm för en omgång settlers och lite fika. Gud så underbart!