Spelkvällar och tentaångest

De senaste två veckorna har varit fyllda med tentaångest och planering med kulturutskottet. Tentan skrevs idag och det känns som att det kanske var lite lätt...? Eller så var det så svårt att jag inte fattade något alls och tyckte att det var lätt för att allt var så fel. Men det får tiden utvisa. Nu sitter jag och skickar iväg lite mail och tänkte skryta om min fina affisch som gör reklam för kulturutskottets spelkvällar på [HG] varje måndag. Om du bor i Linköping tycker jag att du ska ta dig tid att titta in och hälsa på oss!

KUL

Förra veckan sökte och intervjuades jag för Lärarsektionens Kulturutskott (KUL), idag är första söndagsfikan, det ska bli intressant!

Annars handlar mina dagar just nu mest om subjektiva predikativ i förhållande till övriga adverbial och morfologisk ordbildning. Helt fantastiskt. Jag är ju så nördig att jag tycker att grammatik är fruktansvärt spännande och intressant. Men det kanske bara är jag? Dock känns tentan på fredag otroligt nervkittlande och osäker.
Prettot i mig lever livet.

Lättjan

Jag har spenderat helgen iklädd overall dansandes till skränig techno på KraValentine (kravall med kärlekstema på Kårallen) tillsammans med mina vänner. Igår, söndag, spenderade jag lite kvalitetstid med Peach och Mario och lärde Bowser hur man kör bil, inget motstånt, såklart. Idag ska jag plugga grammatik och hoppas på att jag kanske kan få förstå de relativa pronominaladverben och huruvida BIFF- och HEFF-regeln alltid går att tillämpa.
Mind fuck.
Här är jag just nu i alla fall, jag lever, i pyjamas.