Allt trist på samma dag

Idag är det Valborgsmässoafton. Fast i min kalender ser det mer ut som göra-allt-trist-på-en-och-samma-dag-dagen. Jag ska besiktiga bilen, skaffa ett nytt mobilabonnemang och dubbelkolla alla sidnummer till referenser i examensarbetet. Fy tusingen. 
 
 
Fast ikväll blir det i alla fall veganskt krubb och öl. Det ser jag fram emot. 

Frisk luft och feber

Igår fick jag lite feber igen, men idag mår jag lite bättre (ta i trä). Lite ledsamt med tanke på att det igår var LiU-loppet som jag skulle sprungit och hjälpt till att jobba på, men jag fick snällt stanna inne. Däremot tog jag en liten promenad för att få luft i lungorna. Passerade trädgårdsföreningen i stan och förundrades för tusende gången av kristallkronorna inkapslade på ett slags sci-fi-sätt. 
 
 
Annars då? Jo, på förmiddagen blir det till att skriva uppsats som vanligt. Efter lunch har jag en intervju på en högstadieskola och sedan ska jag fundera på om jag kanske kan gå på ett pass BodyBalance ikväll. Men då är förutsättningen att jag inte känner mig hängig alls. Om jag känner mig hängig blir det promenad. Såhär glad är jag över att vara sjuk så länge. 
 
 

Stir fry och urless

Ja, nu är jag fan trött på den här förkylningen. Jag har fortfarande ont i halsen. Kan inte träna, kan inte göra sånt jag mår bra av och känner mig mest urlakad. Men jag får i alla fall en del arbete gjort med uppsatsen...
Igår följde jag med Oscar, hans syster Malin och hennes sambo ut och åt i alla fall. Vi testade en restaurang vi inte varit på tidigare - Yellow Fellow. Det är thai-inspirerad mat fast inte på ett snabbmatssätt. Jag åt stekt ris med tofu och jäklarns vad gott det var! Kändes fräscht och lagom mättande. 
 
 
Relativt billigt ockås om man jämför med vad maten kostar på andra ställen i stan, så detta kan jag verkligen rekommendera om man är i krokarna.