nyklippt

Åkte och fixade till frillan nu innan sommaren drar igång på allvar. Blev att forma till en page, eftersom det är den frisyr jag efterstävar nu när jag sprar ut det. Åh, så härligt att tunna ur håret och att frisören gång på gång sa "men guuuud så tjockt hår du har!!"
 
 
 
 

Dagen än så länge

Jag cyklade iväg i värmen mot gymet för att möta upp sambon och kötta igenom ett axelpass. Jag har inte kört axlar på ett tag, så det passade bra, slängde även in ett par svinjobbiga magövningar i slutet för att riktigt pumpa ut all ork och fylla kroppen med endorfiner! Såhär cool såg jag ut när jag slängde mig på cykeln. 
 
 
Väl hemma slängde jag och sambon ihop det vi hittade i kylskåpet som lunch. För mig blev det en galet fräsch sommarsallad med mängder av grönsaker, en burk tonfisk och ett helt perfekt kokt ägg. Åt även bröd med vitlöksost till och drack massvis med vatten - det är så varmt!
 

Svar på tal

 

"Älskar armarna på översta bilden dock! Tänker du träna någonting för att fixa till kilona som satt sig? :)"

Alltså, jag vet inte om jag ska bli glad eller eldsen över kommentaren ovan, men jag väljer att bara ryckapå axlarna. Att tycka att mina svaga, anorektiska armar är finare än de starka, välformade fantastiska armar jag har nu är snyggare är för mig absurt. Ja, armarna var smala som stickor och musklerna syntes, men till vilket pris? Jag kunde inte använda musklerna till något, för då svimmade jag. Idag har jag istället armar som kan lyfta tunga saker, som orkar arbeta med mig istället för att ge upp. Och för att svara på din fråga tänker jag absolut INTE gå till gymet för att "fixa till" någonting, jag är skitsnygg precis som jag är. Jag går till gymet för att det är roligt och för att jag gillar det. Dessutom är mina armar awesome. Så det så.