Ljus i tunneln!

 

Ja, hörrni. Där är en bild på mig, med fantastiska nyvunna kurvor efter två veckor i England. Jag hade möte på enheten idag och jag har minsann nått och gått förbi min andra delmålsvikt! Mina nya direktioner är en näringsdryck om dagen plus att jag äntligen får börja styrketräna en gång i veckan, förutom dagen med dans. Wooop!! Förutsatt att jag gått upp i vikt igen om två veckor så får jag mer frihet att träna som jag vill och börja leva livet igen!! Träning, god mat och fantastiskt liv. Alla ni som är förtvivlade, tro mig - det går att bli frisk från anorexi. Men det finns ingen hemlig väg - viktuppgången är NÖDVÄNDIG och gör dig gott, snart får du andra perspektiv på livet. Våga möta ångesten. Jag har haft ångest nog för en livstid men är starkare och lyckligare än någonsin. 

 

England, dag 1 och 2

Startar härmed en ny kategori för att skriva om min vistelse i England. Resan började den 13/4 då jag och mina vnner tog vårt pick och pack, åkte med bussen till Skvsta där vi spelade kort och fördrev tiden innan det var dags att gå på planet. Hela resdagen tärde verkligen på allas humör och många många timmar senare satt vi på ett Starbucks i ett kallt, mörkt och regnigt London efter att ha dumpat vårt bagage i sovsalen på vandrarhemmet där vi skulle spendera natten. Vi sov i en sal som rymde 17 personer på världens minsta yta. Det var våningssängar med tre våningar, alla var trötta, några av de som bodde i rummet var jätteförkylda och egentligen ville jag nog gråta en skvätt. Men istället somnade jag och vaknade igen vid fyra, för att sedan vända och vrida på mig fram till sjutiden. 
 
 
Frukosten på vandrarhemmet bestod av en grå sörja (läs: halvdålig fruktsallad), vitt rostbröd, mjölk, konstiga flingor samt fem tusen olika sorters marmelad. Efter den minst sagt undermåliga frukosten mådde vi ändå bättre och var redo att ta tåget mot Chester! 
 
 
Utanför vandrarhemmet blev det många foton på gruppmedlemmarna innan vi spatserade vidare mot tågstationen. Resan till Chester gick utan problem och väl framme började alla bli hungirga, vi beslöt oss därför att äta på en pub för att fira att vi nått vårt mål. Ett ytterliggare plåster på såren blev att jag och Anna fick den mest fantastiska detaljen i vårt rum - en jaccuzzi!
 
 
På kvällen möttes alla i klassen upp för att möta fantastiska Stan France (över 80 år gammal krutfarbror!) för att få information om den kommande veckan samt dricka en del vin. De två första dagarna av resan var rätt utmattande men ändå fantastiskt roliga. 

Plugglunch

Idag är det back to hard core-plugg med tentor som lurar runt hörnet och rapporter som måste skrivas för glatta livet. Jag stressar ihjäl mig lite men försöker att ta en sak i taget. Idag är det kulturrapport som gäller.