LiU-loppet

Ikväll sprang jag mitt första motionslopp någonsin. Det var LiU-loppet som skulle gå av stapeln och jag hade anmält mig till damklassen på 5 kilometer. Blev så taggad av alla glada löpare att jag slog mitt eget rekord på fem kilometer, det blev 25 minuter blankt!
 
 
 
 

Läsarfråga

Tycker det känns lite konstigt att du gör iordning massor med "onyttiga" eller mindre nyttiga saker till din pojkvän, utan att äta själv?
 

Hade det kännts konstigt att en flickvän gör frukos tpå sängen till sin sambo om jag tidigare inte varit diagnostiserad med en ätstörning? Förmodligen inte. Förr kunde jag absolut njuta av att baka sötsaker och efterrätter som jag gav till andra utan att röra, eftersom det kräver sådan otrolig självbehärskning, vilket kändes fint. Nu ser jag inte alls vitsen med att göra så. Men man måste kanske känna mig och Oscar för att förstå vår jargong. Det har alltid varit en grej, att han ÄLSKAR allt som är typiskt "onyttigt" och gärna äter godis till frukost. Jag skulle aldrig få för mig att göra gröt till frukost till honom, till exempel.  Men det är som vanligt med min blogg, att människor läser och analyserar, vrider och vänder på allt jag gör och säger. VIlket känns trist, men jag har förståelse för det också. 

Underbar middag

Gjorde så himla god mat till middag. Stekt lax, färskpotatis, wakame (sjögrässallad), grönsaker, tsatziki = UNDERBART! Har också slängt in lite proteinglass i frysen vilket ska avnjutas till game of thrones. Det blir en lugn kväll nu, ladda för jogg i morgon!