Att gråta ut det onda

Oj, hemskt dramatisk titel på det här inlägget. Men det är lite det jag gjort idag. Trodde att jag hade haft en bra vecka där jag prickat av många grejer på min friskhetslista: slutat gå med min stegräknare, inte räknat en ENDA kalori, slutat gå megalånga promenader varje dag och kännt efter i kroppen ifall jag VILL träna eller inte. Tyckte livet var bra och kände mig till och med fin i viktuppgången
 
 
Men när min psykolog började skrapa på ytan kom såklart alla känslor. Det var som att öppna en kran, jag bara grät och grät och var så trött efteråt. Det var dock otroligt nyttigt. Resten av dagen har därför varit seg, inte orkat plugga så mycket. Peppade igång mig med fläskpannkaka till middag
 
 
Sedan gick jag och Oscar ut på en liten promenad. Han är så fin, vill veta hur det går med samtalsterapin och är verkligen en klippa i stormen. 
 
 
Känner hopp för mig själv just nu. Älskar att jag har en så fin sambo, en sådan viljestyrka och kraft inifrån just nu, det är bara att kriga på!
 
 

Produktiv dag!

Har ändå hunnit med ganska mycket idag, himla stolt! Har plöjt sista delen av The Age of Innocence (sämsta skiten ever...) och även börjat med analysen. Har börjat läsa lite på de nya fjärrlånade böckerna för c-uppsatsen och däremellan tränat, lagat mat, diskat, handlat, tvättat och gått en härligt krispig höstpromenad. Älskar när måndagarna känns sådär kick-ass rätt in i vedboden! 
 
 
I morgon ska jag till min psykolog igen. Det ska bli spännande, men jag är alltid lite nervös och har lite prestationsångest. Lite som att jag egentligen är lite för normal för att gå dit. Känns som jag har sådana "mellanmjölksproblem" liksom. Sådär "jo, men den här veckan har varit bra. Jag har lite ångest när jag smörar mackan, men annars så...". Men men, det är bara jag som alltid ska vara perfekt på allt. perfekt sjuk, perfekt frisk, perfekt student. Det är så jag fungerar antar jag. Men det ska jag göra något åt nu. 
 
Nu är det dags att ta tag i middagen: stekt fläsk, blodpudding, rivna morötter, lite keso och lingonsylt. Pang!
 

Good morning, monday!

Var hema hps familjen under helgen och hjälpte till med möbeldagarna. Det var himla fint att träffa föräldrarna lite igen faktiskt. Vi blev bjudna på pulled pork till middag i fredags!
 
 
Har även hunnit spatsera runt med finaste Alpha i skogen en del. 
 
 
Igår när vi kom hem igår var det färdigmat som gällde: SUSHI!! Har längtat sönder mig efter sushi och det slank ner riktigt fort. Sen köpte vi även Lindts nya choklad med karamelliserade pistagenötter och salt - rekommenderas starkt!
 
 
Idag startades dagen med ett ganska mesigt bröst- och tricepspass, det gick bara allmänt segt, så avslutade med tjugo minuter på incline-bandet istället. Nu har jag tvättat och ska dra igång med plugget efter en dusch samt frukost - göttigt!