Plugglunch

Min nacke mår redan bättre men det är tydligt att kroppen bad mig ta det lite lugnt efter den här veckan, jag har trots allt varit både magsjuk och stressad. Jag tar en paus i plugget nu, tittar på Top Model och äter en lunchlåda som fanns i kylen,  kryddig böngryta med saffranskokt bulgur, NOM!
 
 

Avbröt passet

Mitt under passet högg det till i nacken, det sa plopp i örat och jag började se suddigt. Jag tror jag tog i lite väl mycket i mina front squats. Testade att fortsätta med benpressen men det gick bara inte, så jag packade ihop och började cykla hem. Förmodligen sträckte jag en muskel i nacken, jag som skulle ta det lite lugnt. Det viktiga är nog ändå att man inser sina begränsningar och inte fortsätter envist framåt när kroppen protesterar, så nu blir det ett varmt bad och en Marian Keys bok för att slappa en stund. 

Från arkivet

Haha, jag hittade en fin bild från cirkusfotografernas arkiv (det är alltså en bildbank med massa roliga bilder från nollningen). Jag visade mina kamrater hur man gör sockervadd och de lärde sig fort som bara den. Det var extremt kul att få testa att göra sockervadd igen och såhär glad såg jag ut
 
 
Haha! Nu har jag precis ätit frukost och ska ge mig iväg mot gymet för ett lugnt benpass innan det blir plugg och sedan en fantastisk avslutningssittning på nationernas hus som avslutar nollningen med dunder och brak, tjoho!