En vceka kvar!

Nu är det dags att ladda upp för opponering och kursstart på sista terminen, herre gud vad härligt alltså! Igår laddade jag och Oscar upp för en ny vecka med söndagslyx multum! Eller egentligen var det bara rester som byggdes ihop till en gourmetmiddag. Såhär är det att vara student, man blir påhittig. Vi tog mitt nygräddade surdegsbröd och smörstekte i pannan innan vi toppade det med allt som är gott: kvargröra med dijonsenap, rökt lax, avocado, körsbärstomater, rädisor och ruccola, jösses!!
 
 
 
Idag ställde jag klockan, gick upp halv åtta, åt frukost och satte mig med böckerna. Runt 11 cyklade jag till gymet för dagens träning, bröst och triceps följt av 15 minuter HIIT på crosstrainern, gött som tusan!
 
 
Resten av tiden idag har ägnats åt plugg: förbereda opponering samt börja kamma av litteraturen på PA3-listan. Första veckan ska vi ha läst en hel bok, fyra kapitel ur en annan och fem ganska långa vetenskapliga artiklar. Det gäller att planera sin tid för att undvika total panik mitt i veckan!
 
 
 

Kommentera här: