30 yogadagar och massa annat

Hej älskade älskade ni. Jag ser på statistiken att en del läsare fortfarande klickar in här och det är klart att jag slänger upp en liten uppdatering såhär en söndagmorgon när surdegsbrödet jäser och lugnet har lagt sig. 
 
 
Jag har avslutat min utbildning som yogalärare och för att fira detta har jag yogar varje dag (på ett eller annat sätt) sedan den 1/1 i år. Min inre yogaresa har varit så underbar och den fortsätter varje gång jag sätter mig på mattan. Igår hände något jag inte alls hade väntat mig. Helt plötsligt kunde jag krångla in min kropp i kungsduva, något som varit omöjligt förut. 
 
 
Livet är härligt överlag just nu. Jag har faktiskt börjat läsa 50% igen. Haha, jag kunde bara låta bli plugget i några månader. För några veckor sedan fick jag veta att jag kommit in på Malmö högskolas Montessori-utbildning och eftersom jag arbetar med montessori-klassen på min skola tackade jag ja. Nu är målet att klara av detta utan att bränna mig själv. Andas lugnt och ta en dag i taget utan att stressa eller döma mig själv. Extra tydligt hur långt jag kommit blev det när jag tittade igenom massa bilder i datorn för ett tag sedan. Snubblade på bilder från min mest mat-maniska tid och jämförde med hur det ser ut idag.
 
 
Skräms av hur besatt jag var av att fotografera min kropp varje dag. Det ligger så långt bort nu. Min träning och hälsa betygsätts och döms inte av mig själv längre. Just nu tränar jag när jag orkar och hinner och målet just nu är att kunna genomföra ett marathon om ett år. Jag ser det som en långsiktig träningsresa och ska i  juni försöka springa en halvmara (21 km).
 
 
Något mer som hänt är att jag försöker äta mer veganskt. Eftersom jag bor med en köttätare kompromissar jag ibland och vissa dagar äter jag till och med fisk. Jag sätter ingen ettikett på min kosthållning utan ser det mer som att om jag kan undvika att äta animalier så gör jag det. Nedan följer lite mat-inspiration. Så har jag ätit i januari. 
 
 
Hummersoppa. Inte så vegansk som sagt. 
 
 
Hemgjord sushi. 
 
 
Linsbiffar med ajvar relish och sallad, yum!
 
 
Blomkålssoppa. 
 
 
Gröt fylld med massa frön och kryddor, varmt vatten med ingefära och citron. Min standarfrukost för tillfället. 
 
 
Någon slags färssås med kikärtsmakaroner. 
 
När jag inte äter massa god mat hänger jag med mina fantastiska vänner. Exempelvis de här snyggingarna.
 
 
Eller så hänger jag med min bästis, Ebba när hon tatuerar sig. 
 
 
Ja, så här ser livet ut just nu. Fyllt med massa härliga människor, god mat och underbara upplevelser. Älskar ta mig tusan livet. Peace and pancakes.