Långdistans

Tanken idag var att jag skulle gå på ett pass på gymet, typ underground eller kettlebells. Men när jag vaknade och solen sken sådär vackert började det klia i löparnerven. Jag är ju sannerligen ingen löpare, men jag gillar känslan av att vara ett med naturen och bara röra mig framåt i skogen. Därför tänkte jag att jag skulle ge mig på det där med distans. Jag springer ju nästan aldrig längre än en mil, eller rättning: jag springer faktiskt aldrig längre än en mil. Därför tänkte jag att jag skulle försöka att komma förbi den där mentala spännen jag har. 
 
 
Ja, det var lerigt och blött genomgående i skogen, men vad gör väl det när man har en bra podcast i öronen (Filip och Fredrik gör att man orkar lite mer) och neonrosa skor på fötterna. 
 
 
 
Ja, det blev ju inget halvmaraton direkt, men fatta ändå den där känslan av att kunna fortsätta i evigheters evighet! När jag kom hem landade jag på golvet där jag sträckte ut mina ömmande muskler. Sedan lagade jag mat, tog en näringsdryck till efterrätt och sjönk ner i ett varmt bad. Nu sitter jag med sista planeringen av VFUn som börjar i morgon. Fyra veckor! Planerar grammatiklektioner, försöker ocskå att läsa litteratur till hemtentan efter praktiken och börja bearbeta texter till examensarbetet. Inte helt lätt...