Juli - September

Juli
 

Vi hade en fantastisk sommar i år, och trots värmen träffades Dekkadans i danslokalen och övade inför kalasmottagningen som skulle äga rum tidigt på hösten. Vi raidade även rean och köpte matchande kläder. SÅ himla party! 

 
Började arbeta i gruppen rörlig styrka på sommarland och var igång 24/7 där ett tag. Sov, jobbade, åt och upprepade proceduren, det var hårt men roligt!
 
 
Under sommaren levde jag mer eller mindre på olika bulgurgrytor och sallad, som sagt blir jag ett salladsfreak på sommaren eftersom det i år var FÖR varmt för varm mat mitt på dagen, men jag klarade mig bra i alla fall!
 
 
 
Augusti
 

Hängde på Liseberg med en av mina finaste vänner, Ellen. Oscar vann en stjärnvinst åt mig och vi har fortfarande lite choklad kvar i kylskåpet sedan dess, haha!
 

Åkte tillbaka till Linköping och började förbereda nollningen för de nya studenterna. Sedan drog hela kalaset igång och jag hade såhär fantastiskt roligt!
 

Tyvärr kantades även denna månad av en fruktansvärd magsjuka och det är fan det värsta jag varit med om, magsjuka mitt i sommaren. Levde på Yollibox och vitt bröd. 
 


September
 

I september hände en hel massa grejer som var bra, och mindre bra, därför blir det en bildbomb nu! För det första stod Dekkadans åter på Kalas-scenen och vi hade SÅ roligt!
 
 
Jag fastnade i träningshetsen och käkade bara havrepannkakor. Det var dumt. Men gott. Men balans är det bästa. 
 
 
När Oscar fick välja blev det snarare gourmetmat, detta serverades efter Östgötadagarna när vi köpt närproducerade råvaror. 
 
 
Testade Kettlebells för första gången och blev helt nykär!
 
Började för första gången på ett helt år gilla personen i spegeln som tittade tillbaka på mig. Fick även ett extremt besöksrekord på bloggen med denna bild. Är fortfarande stolt. Jag är fantastiskt vacker!